Sunday, 1 April 2012

Wanita Paling Hensem Di Dunia!


Wanita Paling Hensem Di Dunia!

Jangan anda terkejut, gambar lelaki yang amat macho, hensem, bergaya serta boleh mencairkan hati gadis-gadis di bawah ini sebenarnya adalah seorang wanita sejati. Mungkin inilah salah satu tanda bahawa bumi kita sudah hampir sampai ke penghujungnya. Nama lelaki jadian ini adalah Balian Buschbaum, dilahirkan pada tahun 1980 dan merupakan warganegara Jerman. Balian Buschbaum dilahirkan sebagai seorang wanita yang normal, cantik dan anggun tetapi jiwa lelaki didalam badannya terlalu kuat sehingga beliau sanggup mengambil keputusan berani mati iaitu membuang payudaranya, menyuntik hormon lelaki serta menambah buah halkum demi menjadi seorang lelaki sejati.  

Ketika dirinya masih seorang wanita, beliau aktif didalam bidang sukan olimpik seperti lompat tinggi, renang dan sebagainya. Setelah menjadi ‘lelaki’, beliau tidak lagi aktif menyertai sukan seperti dahulu (mungkin beliau malu kerana dirinya ‘maskulin’ tetapi perlu ambil bahagian sukan kategori wanita). Walaubagaimana beliau macho dan gentleman sekalipun, beliau tetap tidak mempunyai ‘senjata tulen lelaki’ dan tetap boleh mengandung jika dirogol. Kepada lelaki GAY diluar sana, Balian Buschbaum mungkin boleh menjadi pasangan halal buat anda, anda boleh berkahwin dengan beliau dan turut juga melahirkan zuriat sehingga ke anak cucu. (Sila klik pada gambar untuk paparan lebih jelas).













Anda juga boleh mendengar suaranya didalam video dibawah ini:




Sekian Terima Kasih



Anwar Suran Post – April 2012


Share:

16 comments:

  1. kadang2 tgk ensem..kadang2 tgk tak ensem pulak..

    ReplyDelete
  2. @beE_ChaN Hensem la tuh hehe. Ketika beliau masih wanita, wajah beliau amat jelita tetapi berambut pendek... Inilah contoh-contoh manusia yang tiada erti syukur didalam kamus hidupnya...

    ReplyDelete
  3. ade gambar time dia pompuan?

    ReplyDelete
  4. @AnonymousGambar time perempuan? Ada jer, klik disini: @Women Balian Buschbaum atau anda boleh google sendiri =)

    ReplyDelete
  5. apeni bro..xde motip pun post ni, ni bkn blogserius..kembalikan blog anwarsuran kami...kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. @arek Owh sorry2.. actually saya agak terkejut sebab tak sangka dalam dunia nie wujud juga pembedahan transeksual pengkid malah boleh menjadi lelaki tulen seperti ada bulu, muscle, buah halkum, dan wajah maskulin... mungkin inilah salah satu tanda KIAMAT SEMAKIN HAMPIR... Insyaallah saya akan update episod alam ghaib secepat mungkin :)

    ReplyDelete
  7. deleted je posT ni.. kang ade pengkid mane2 ntah tgk... lagi semangat mau tukar mcm2..transfomasi..bak kata PM kite.... huhuhu...

    ReplyDelete
  8. hemsemnye!!!!! seyes hemsemmmm!!!! ishhh kn besh klu laki btul2..seyess hemsemmmmmm~ tensen ak tgk pompuan ni..

    ReplyDelete
  9. @seha Jangan tertipu hehe... inilah salah satu tanda kiamat... golongan gay, pengkid dan sebagainya semakin menjadi-jadi dan dibanggai...

    ReplyDelete
  10. sayangnya..Allah bagi dia nikmat sebaik2nya yg manusia dapat..tapi dia tak tahu pulak nak bersyukur..agaknya dia takde tujuan dalam hidup :)

    ReplyDelete
  11. pengalaman sy pernah baik dgn golongan Pengkid ni..diorg ni biasanya mmpunyai hati sgt keras lg jika nk dibandingkn dengan hati golongan MakNyah...pyh nk ubah...nauzzubillah mintak dijauhkan ank cucu keturunan kita..Ya Allah!!

    ReplyDelete
  12. @beE_ChaN Terlalu ikutkan hawa nafsu... inilah jadinya...

    ReplyDelete
  13. Flashback trojan: Ancaman virus terbesar 2012 bagi pengguna Mac. Artikel sepenuhnya - www.gombug.net

    ReplyDelete
  14. hahaha.... kelakar baca blog post nie tp memberi manfaat dan teguran bagi yang memahami isi tersirat blog ini.

    ReplyDelete
  15. Sangat hensem, muahhhh...sorry

    ReplyDelete

Perhatian, segala entri dan 80 peratus daripada gambar-gambar yang terkandung di dalam blog ini adalah hasil dari rekaan dan idea My Cahaya Post. Gambar-gambar yang terkandung di dalam blog ini mempunyai bandwidth-nya yang tersendiri dan menyebabkan anda tidak boleh sesekali mengambil URL gambar-gambar tersebut. Jika anda ingin berbuat demikian, sila download gambar-gambar yang anda mahu dan upload semula di dalam blog anda. Selepas anda berbuat demikian, sila inform saya melalui ruangan komen, facebook page, email mahupun shoutbox. Sekian, terima kasih.

Bilangan Pelawat

Entri Terlaris

Hantarkan Email Anda