Tuesday, 24 January 2012

Jambatan Paling Ngeri Di Dunia!



Assalamualaikum wbt, penulis sebenarnya masih tercari-cari dimanakah lokasi sebenar jambatan yang teramat-amat menyeramkan ini... rasanya mungkin berada di China kot. Pada pendapat penulis, dalam banyak-banyak jambatan yang  pernah dilihat oleh penulis, penulis rasa inilah jambatan yang paling seram dan menyayat hati yang pernah dilihat... ntah la nak kata macam mana, nak kata gayat tak juga, nak kata gelap dan kotor tak juga tapi yang penting seram sejuk bila melihatnya... apa-apa pun, penulis nak para pembaca lihat sendiri ok. Bagi mana-mana pembaca yang tak suka tengok menda yang seram-seram, penulis rasa eloklah pembaca-pembaca ini lihat entri-entri yang lain didalam blog ini ok... ada banyak lagi entri-entri yang berfaedah. Jangan traumakan diri anda... bagi sesiapa yang berani, baca bismilllah dulu dan scroll ke bawah... jangan takut-takut ok, gambar aje pun... baiklah selamat melihat!







Memang seramkan? Penulis minta maaf sangat-sangat, yang penting penulis tak tipu hahaha... gurau sahaja.

Sekian Terima Kasih

Anwar Suran Home - Jan 2012

Share:

7 comments:

  1. Ermmm.... Seram... Takut.... Ngeri.....

    ReplyDelete
  2. Ermmmm..... Seram.... Nyer.... Eeeeiiiiiii... Mak tolonggggggg!!!!!! Nuar takut kan akakkkkk......

    ReplyDelete
  3. hahaahahahahaha. nasib baik tak menjerit. kus semangatttt tepanjat gegirl. hahahaahahahah..

    ReplyDelete
  4. Kepada para komentar semua, penulis minta maaf sangat andai membuat para komentar semua terkezut beruk huhu

    ReplyDelete
  5. bukan setakat terkezut beruk....haish

    ReplyDelete
  6. NASIB BAIK AKU WAT SELUH2,,,AKU NAMPAK RAMBUT JE DAH TAHU,,,,UH2 LEGA

    ReplyDelete
  7. makkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oiiiiiiiiiiiii serammmmmmmmmm terkejut nyaa

    ReplyDelete

Perhatian, segala entri dan 80 peratus daripada gambar-gambar yang terkandung di dalam blog ini adalah hasil dari rekaan dan idea My Cahaya Post. Gambar-gambar yang terkandung di dalam blog ini mempunyai bandwidth-nya yang tersendiri dan menyebabkan anda tidak boleh sesekali mengambil URL gambar-gambar tersebut. Jika anda ingin berbuat demikian, sila download gambar-gambar yang anda mahu dan upload semula di dalam blog anda. Selepas anda berbuat demikian, sila inform saya melalui ruangan komen, facebook page, email mahupun shoutbox. Sekian, terima kasih.

Bilangan Pelawat

Entri Terlaris

Hantarkan Email Anda